GDPR

.

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului Shiny Days SRL

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului Shiny Days SRL de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Shiny Days SRL nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

Shiny Days SRL deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți, de-compilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Shiny Days SRL, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului Shiny Days SRL este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Shiny Days SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Shiny Days SRL.

Accesul și utilizarea site-ului Shiny Days SRL sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe website-ul Shiny Days SRL sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestui website se înțelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa website-ul. Puteți copia și tipări conținutul paginilor website-ului Shiny Days SRL pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul Shiny Days SRL nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Shiny Days SRL.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Shiny Days SRL.

Shiny Days SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a website-ului;
– afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea website-ului;
– inexistența pe website-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Shiny Days SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea website-ului său.
Toate informațiile prezentate pe website cu privire la produsele Shiny Days SRL, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul website-ului Shiny Days SRL nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web Shiny Days SRL, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea Shiny Days SRL nu reprezinta o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare și conține, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervină. În prezent exista foarte puține îndrumări cu privire la implementarea GDPR și este posibil ca Autoritățile de Supraveghere să aibă puncte de vedere diferite fata de cele exprimate în acest șablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanțele de judecată vor interpreta Regulamentul.

Shiny Days SRL nu face nici o declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență fată de nicio persoana, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI WEBSITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Shiny Days SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și se asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate pe website este rugată să contacteze Shiny Days SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a website-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului website vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile Shiny Days SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor website-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui website vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul website poate conține legături sau trimiteri către alte website-uri considerate de Shiny Days SRL utile în legătură cu conținutul website-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor website-uri.

Shiny Days SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți, la care se face trimitere de pe website-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI

Orice persoană care vizitează website-ul Shiny Days SRL și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui website își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date și informații personale de către Shiny Days SRL;
  • transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
  • soluționarea de către Shiny Days SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);
  • alte activități întreprinse de Shiny Days SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul acestei declarații este de a ilustra modul în care Shiny Days SRL intenționează să utilizeze și să protejeze informațiile pe care le furnizați atunci când navigați pe acest website. Shiny Days SRL se angajează să se asigure că confidențialitatea dvs. este protejată. Este posibil să vă solicităm anumite informații prin care ați putea fi identificat atunci când utilizați acest website și dorim să vă asigurăm că va fi utilizat numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate. Shiny Days SRL poate modifica oricând regulile privind protecția datelor cu caracter personal. Puteți vizualiza modificările consultând această pagină. WP29 (organism consultativ independent înființat în conformitate cu articolul 29 din Directiva 95/46 / CE privind protecția datelor cu caracter personal), în proiectul „Orientărilor privind consimțământul în temeiul Regulamentului 2016/679” (WP259), specifică că proprietarii care sunt în prezent, prelucrarea datelor pe baza consimțămintelor colectate în conformitate cu reglementările naționale privind confidențialitatea, nu trebuie să le reînnoiască automat în vederea GDPR: „Consimțământul obținut până în prezent continuă să fie valabil în măsura în care este în conformitate cu condițiile stabilite în GDPR „.

CE COLECTĂM
Putem colecta următoarele informații:

  • Nume
  • Informații de contact, inclusiv adresa de e-mail
  • Informații demografice: cod poștal, gusturi și interese
  • Alte informații relevante pentru a cunoaște clientul.

CE FACEM CU INFORMAȚIILE COLECTATE
Solicităm aceste date pentru a vă înțelege nevoile, pentru a garanta un serviciu mai bun și în special din următoarele motive:

  • Păstrăm conturi interne.
  • Îmbunătățim produsele și asistența.
  • Trimitem periodic e-mail-uri promoționale cu privire la produsele noi din catalog, oferte speciale sau alte informații pe care credem că le puteți găsi interesante, folosind adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.
  • Din când în când, folosim informațiile dvs. pentru a efectua cercetări de piață. Vă putem contacta prin e-mail, telefon sau poștă. Putem folosi informațiile dvs. pentru a personaliza site-ul în conformitate cu interesele dumneavoastră.

SIGURANȚĂ
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor dumneavoastră. În scopul prevenirii accesului sau comunicațiilor neautorizate, am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și manageriale menite să protejeze și să mențină datele pe care le-am colectat online.

Shiny Days SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Nu vom vinde, distribui sau lăsa informațiile dvs. personale unor terțe părți decât cu permisiunea dvs. sau așa cum este cerut de lege. Putem folosi datele dvs. personale pentru a trimite informații promoționale despre terțe părți pe care le considerăm interesante pentru dvs., la comunicarea dvs. explicită despre aceasta. Ne puteți solicita detalii despre informațiile personale pe care le-am stocat în conformitate cu legislația.

Dacă credeți că orice informație despre dvs. este incorectă sau incompletă, vă rugăm să ne scrieți sau să ne trimiteți un e-mail cât mai curând posibil la adresa de mai jos sau prin formularul de contact. Vom lua măsuri prompte pentru a corecta informațiile incorecte.

Utilizarea în continuare a acestui website constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

CONTROLUL INFORMAȚIILOR PERSONALE
Puteți alege să vă restricționați toate informațiile sau utilizarea acestora în următoarele moduri:

  • Ori de câte ori vi se cere să completați un formular de pe site, căutați caseta unde puteți face clic pentru a indica faptul că nu doriți ca datele dvs. să fie utilizate de nimeni pentru propuneri de marketing direct.
  • Dacă ați fost de acord anterior cu noi să vă folosim datele cu caracter personal pentru propuneri de marketing direct, vă puteți schimba decizia în orice moment, scriind sau trimițându-ne un e-mail contact@shinydays.ro

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea website-ului și la protecția utilizării datelor personale vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

TOP ^